1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Про компанію

К

 

омпанія з управління активами «Актив-Інвест» працює на фондовому ринку України з квітня 2008 року та є членом Української асоціації інвестиційного бізнесу (УАІБ).

З червня 2008 року компанія є професійним учасником фондового ринку України, отримавши ліцензію Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР) на управління активами інститутів спільного інвестування.

На сьогоднішній день під управлінням компанії знаходиться три венчурні інвестиційні фонди, активи яких складають близько 212 млн. грн.

КУА "Актив-Інвест" пропонує приватним і корпоративним клієнтам широкий спектр послуг у фінансово-інвестиційній сфері. Пріоритетним напрямком діяльності компанії є управління активами інститутів спільного інвестування, а також фінансово-інвестиційний консалтинг.

Наша компанія завжди готова розробити спеціально для Вас передові стратегій та рішення в сфері інвестицій та управління фінансами, а звернувшись до наших фахівців, Ви в будь-який час зможете отримати кваліфіковану консультацію.

Наші фонди

Альтернативний фонд

Пайовий венчурний інвестиційний фонд «АІК – АЛЬТЕРНАТИВНИЙ ФОНД МОЖЛИВОСТЕЙ» недиверсифікованого виду закритого типу

Фонд будівництва

Пайовий венчурний інвестиційний фонд «АІК –ФОНД БУДІВНИЦТВА» недиверсифікованого виду закритого типу

Преміум фонд

Пайовий венчурний інвестиційний фонд «АІК – ПРЕМІУМ ФОНД» недиверсифікованого виду закритого типу

Курси НБУ на сьогодні

Курсы НБУ на сегодня

.