1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Інвестиційні стратегії

 

C

 

творення індивідуальних інвестиційних і торгових стратегій:

· РЕПО угоди;

· Купівля / продажа ПДВ облігацій;

· Купівля єврооблігацій;

· Формування та управління портфелем активів на користь клієнта.

 

Успішна людина завжди амбітно дивиться в майбутнє і має власні плани щодо примноження і збереження коштів. Сьогодні в економічній системі нашої країни існує багато різноманітних інвестиційних продуктів, призначених саме для підвищення Вашого фінансового благополучія. Однак, вибираючи серед цього різноманіття, завжди хочеться вдосконалити характеристики на свій смак, власноруч сформувати тільки своє інвестіціонное рішення.

Тому, якщо стандартні інвестиційні продукти перестають задовольняти Ваші вимоги, Компанія з управління активами "Актив-Інвест" створила інноваційну послугу, стратегія якої передбачає Вашу повну інвестіційну свободу у формуванні власного портфеля. Даний продукт включає поєднання Вашого вибору і нашого досвіду управління. Шляхом оптимізації та ефективного аналізу дійсно важливих для Вас речей - образа і ведення бізнесу, основних цінностей, фінансових потреб і цілей, прагнень і смаків - ми змоделюємо індивідуальне інвестиційне рішення по управлінню Вашим капіталом.

Навіть якщо Ви тільки починаєте робити перші кроки в плануванні Ваших інвестицій, Компанія з управління активами «Актив-Інвест» - це правильний партнер для Вас.

Послуга «Індивідуальні інвестиційні рішення» надається при початковій інвестиції від 500 000 грн. і більше. Цей сервіс передбачає розробку і реалізацію дбайливо спланованої інвестиційної стратегії, яка повністю відповідає Вашим потребам.Даже если Вы только начинаете делать первые шаги в планировании Ваших инвестиций, Компания по управлению активами «Актив-Инвест» - это правильный партнер для Вас.

 


Услуга «Индивидуальные инвестиционные решения» предоставляется при начальной инвестиции от 500 000 грн. и более. Этот сервис предполагает разработку и реализацию бережно спланированной инвестиционной стратегии, которая полностью соответствует Вашим потребностям.

реализацию бережно спланированной инвестиционной стратегии, которая полностью соответствует Вашим потребностям.

Наші фонди

Альтернативний фонд

Пайовий венчурний інвестиційний фонд «АІК – АЛЬТЕРНАТИВНИЙ ФОНД МОЖЛИВОСТЕЙ» недиверсифікованого виду закритого типу

Фонд будівництва

Пайовий венчурний інвестиційний фонд «АІК –ФОНД БУДІВНИЦТВА» недиверсифікованого виду закритого типу

Преміум фонд

Пайовий венчурний інвестиційний фонд «АІК – ПРЕМІУМ ФОНД» недиверсифікованого виду закритого типу

Курси НБУ на сьогодні

Курсы НБУ на сегодня

.